FUNPARKS, eksempler på innhold og pris:

AKTIVITETENE:

Småbarns-landet, ca. 50 m2 med mykt underlag, figurer som krokodiller, myke klosser, liten sklie, tøff  klatrevegg med mykt materiale. Bord og stoler for        småbarns foreldre som vil sitte og se/ vente med en kaffekopp kanskje.

funparks

Hoppeslott, med 3 vegger så man ikke kan falle ut under lek.

Klatreveggen, 5 meter høy buldrevegg med grep. Automatisk fallsikring og seletøy. Sel på deltakere med klatreseler og la de klatre i veggen. Når de faller eller vil ned så sørger vår automatiske fall sikringssystem for at de kommer sakte og sikkert ned på bakken.

funparks-8

Ride The Bull, ri oksen Ferdinand. Prøv å slå bestetiden på 3min. Obs, denne kan være på utlån avogtil til annet bruk eller på service. Sjekk med vårt kontor på 900 EVENT eller 900 38368 om din aktuelle dag. Ev. legg det inn som ønske under merknader på bookingen.

funparks

Gyrocopter, en spennende karusell sak som går rundt og rundt. Denne brukes ofte. Man kan sitte 2 personer fastspent i sikkerhetsbelter og karusell klemme og så blir man sendt rundt. G Krefter!! (Legges også inn som alternativ til okseridning om den er ute på annet oppdrag eller er på service). Må også avtales om den kan brukes hvis ungene er veldig små/ unge..

Soccer Table, god gammeldags fotballbrod spill samt at vi har biljardbord om noen vil spille biljard.

 

MAT/DRIKKE I KAFE´EN:

Eget rom med bord og stoler for å spise/ drikke. Plass til 50-60stk. Kokeplate og kjele for å koke ev. Medbrakte pølser og brød. Microbølgeovn, kjøleskap med frys, vannkoker, kaffetrakter med filter. Oppvaskmaskin

Dere ordner mat, drikke , kaker og snacks og bursdagspynt selv. Duk til bordene må dere selv ta med om dere vil ha det.  Og talgelys.

Mat som pizza, hamburgere, pasta, gryte kan bestilles gjennom oss om ønskelig. Levert hos oss. Priser fra 75,- pr. person.

funparks

 

Anbefalt varighet: 1-3 timer
Bekledning: Inneklær og sokker, lokalene er oppvarmet. Men det er kun 15-20 grader i aktivitetsrommene.

funparks-8

DARKLIGHT LASER GAMES, varighet inntil 1-3 timer.

Laser Games spill i spennende Halloween miljø. Inntil 1-2 timer spill, avbrutt med pauser på noen minutter. 5-15 minutts omganger.

Eks. Bursdagsfeiring med FunParks aktiviteter, Darklight Laser Games og Pizza/ brus

FUNPARKS AKTIVITETER OG LASER GAMES MED ELLER UTEN MAT – BURSDAGS PRISENE, dette gjelder kun for bursdagsfeiringer.

Betalingsmåte: Visakort terminal eller kontant på FunParks
Ta kontakt på 900 EVENT om du/dere har noen spørsmål, så avklarer vi det meste.