DARKLIGHT LASER GAMES, er vårt hovedprodukt. Finnes kun i Harstad og i Tromsø i Norge, av denne typen vel å merke. Det finnes Megazone Laser Games i sør norge. Darklight Laser Games er . Dette er ett engelsk system og det systemet som har lengst fartstid av alle laser games systemer. Systemet er bedre/ annerledes i forhold til at det hele tiden er live oppdateringer på vesten/ displayet til spilleren. I tillegg ute på skjermer i lokalet. Vi har8 packs/ vester for spill. Vi spiller omganger a 10min eller 15min. Det kan spilles med 2, 3 eller 4 lag.

Vi har egen kafe for å spise medbragt may/ kaker osv. Drikke. Det er også mulig å bestille alt gjennom oss.

FunParks By Aktiv Events er Ett Annerledes Lekeland konsept som er åpent for booking til barnebursdager, paintball spill, teambuilding aktiviteter for bedrifter, idrettslag og sosiale lag.

funparks-31

Laser Games Bursdag

JULEBORD, MØTER MED MAT OG AKTIVITETER, FIRMA FESTER OG F.EKS. FOTBALL KAMPER PÅ STORSKJERM

funparks-34

Prisene kan variere/ de er differensierte dette fordi det ikke skal bli for dyrt for bursdagsfeiring hvor enkeltpersoner betaler ett arrangement alene. Derfor kan det være lurt også og gå sammen med noen andre på feiring og dele

Skal du ikke ha bursdag men ha ett sosialt lag, idrettslag, firma osv. Ta kontakt pr. mail eller telefon. Skal du booke til barnebursdag gå inn via bookingen.

Gå inn på linken i toppen som heter Innhold/ priser for å se hva som kan være i en bursdagspakke for ditt barn eller deg selv. Deretter kan man gå inn selv på FunParks Booking linken i topp menyen og se hvilken dato som er ledig og deretter legge inn ønske for dag. Spesifiser om dere skal ha både FunParks aktivitetene og Darklight Laser Games

Se hvordan man gjør det her