DARKLIGHT LASER TAG I HARSTAD, nå også med MINI Laser Tag for de alle minste. Fra 4 år og opp

funparks-31

Laser Games Bursdag

 

funparks-32

Hva er DarkLight laserspill?

DarkLight laserspill er hovedproduktet vårt på FunParks Lekeland i Harstad. Her kan kunder komme på Drop In spill i helgene eller som best er å bestille time for spill på hverdag eller helg.

Minste aldersgrense er 8 år, ingen øvre grense. 

For mange er DarkLight synonymt med laserunderholdning og vi svikter naturligvis ikke. Her får du på deg en vest med lysende treffpunkter og et medhørende våpen som skyter ufarlige laserstråler. Etter en runde med informasjon om hvordan spillet fungerer slippes dere til i en 200 m² stor arena full av lyseffekter, dundrende musikk og røyk. Vi garanterer et adrenalinkick av de sjeldne!

Vi kan tilby mange forskjellige typer spill. Disse spenner fra de enkleste hvor man enten spiller alle mot alle eller to, tre eller fire lag. Til spill hvor man leker “sisten” (Bulldog), eller lagspill hvor du midt under spillet kan bytte lag! (Defector). Videre har vi spill der det er om å gjøre å stjele “credits” fra dine motstandere og så bruke disse til å skaffe deg en diamant som gjør deg udødelig og utdeler store mengder bonuspoeng (Pink Panther).

MINI LASER TAG 

Vi kan nå glede småbarns foreldre med at vi har investert i Mini Laser Tag for de alle minste, ikke mindre en 20 stk. kan spille samtidig. Fra 4 år til 10 år, for de litt større blir det nok for smått. Men dette er blitt kjempe populært blant de små barna. Og til glede for de voksne/ foreldrene.

funparks-29

 

U t s t y r :

Laserspill-utstyret er hentet fra DarkLight Developmens Ltd. i England. Vi har et komplett versjon 5.0 laserspillutstyr

Foreløpig har vi 6 vester, 1 stk. Game Enhancement Modules og software for mange morsomme og spennende spill.
Vestene

Vestene er laget av skinn og har totalt 6 treffpunkter. Disse finner du på magen, begge sidene av skuldrene, samt på ryggen. Treffpunktene kan lyse i fire forskjellige farger og dermed kan man være totalt fire lag.

Våpen

Laservåpnene er laget i samme type plast som du finner i politiskjold og tåler derfor en støyt. I tillegg finnes det et bakgrunnsbelyst LCD-display som gir masse nyttig informasjon under spillet samt et treffpunkt i fronten.
Vår laserstråle er kraftigere enn klasse 1 lasere som du finner i vanlige laserpenner. Dette gir en sterk rød stråle som vises godt i vår røykfyllte arena og skaper en effekt du må til Star Wars for å finne noe lignende til!

funparks-30

 

Arena

Vår laserspillarena er på totalt 350m² og består av labyrinter, Halloween effekter og mye annet. Vi har et godt lydanlegg for å sette deltakerne i den rette stemningen. Arenaen er belyst med både blinkende, intelligente og statiske lys som skaper mange flotte effekter.

Vi bruker ikke strobe lys som kan fremkalle epilepsi anfall.

funparks-17