top of page
lounge.jpg

Mystery Lounge

- også perfekt for EVENTS og selskapslokale

Lokale egnet for det meste

Mulighet for servering av 25-30 personer.
(større grupper mulig ved forespørsel)

Her kan du feire bursdag, det kan holdes møte, det kan feires konfirmasjon, utdrikningslag, holdes kurs, kick-off, lansering eller annet i vår Mystery Lounge. Du deltar selv med å skape innhold basert på dine egne behov.
De tilfeller hvor rom leies og der skal være servering av mat inkludert, vil dette i hovedsak skje basert på mat fra en av våre samarbeidspartnere, som er Dolly Dimple's, Midgard Pizza & Burger, O'Learys Harstad og Bothner Kafé og Spiseri.
Info

Hold gjerne ditt event hos oss.

Vi har dedikert Mystery Lounge eventrom som kan skreddersys etter ditt behov. Her har vi det du trenger av projektor, lerret og generelt lyd, lys og scene-utstyr. Her kan du ha hvilket som helst firmaevent som møte, produktlansering, kick-off osv. I tillegg er rommet godt egnet for gjennomføring av turnering i diverse spill. Rommet kan tilrettelegges etter ditt spesifikke behov.

Vi tilbyr også flere mindre møterom som kan tilpasses etter behov.
Priser

Leie av dette beregnes etter at vi har snakket sammen om hva rom skal benyttes til, samt hva som skal inkluderes av tid og utstyr/materiell. Kontakt oss for mer informasjon.

bottom of page